Instruktör – Ulrika

Vi kommer under våren allt eftersom presentera våra instruktörer, föreläsare och elitspelare som kommer delta på vårt summercamp. I år är det på flera nya men även några bekanta ansikten. Alla våra instruktörer har en gedigen erfarenhet av elithandboll på högsta nivå och/eller högsta tränarutbildningen från Sverige eller tränarutbildning från Europeiska handbollsförbundet.

Vi vill stolt presentera en av huvudrollsinnehavarna – en av grundarna till campet, en fantastisk handbollsspelare och instruktör för alla deltagande handbollsspelare – Ulrika Toft Hansen.

Ulrika Toft Hansen – en av svensk handbolls absolut bästa linjespelare de senaste åren och etablerad spelare på världsnivå under många år i flera stora klubbar.

Ulrika började sin karriär i just IFK Bankeryd som liten tjej och vi är väldigt glada att hon återkommer varje år och inspirerar och delar med sig av sina breda handbollserfarenheter till alla handbollsungdomar på campet.

Vi kommer vara upp till 150 deltagare som kommer dela några härliga handbollsdagar tillsammans i Bankeryd under vecka 26, det börjar dock redan bli nästan fullt i vissa åldersgrupper så vänta inte förlänge med att anmäla er.

Så välkomna att möta en världsspelare och högkompetent instruktör hos oss i sommar.

171207 Sveriges Ulrika Toft Hansen skjuter i matchen mellan Sverige och Argentina under handbolls-VM den 7 december 2017 i Bietigheim Bissingen. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN
170928 Sveriges Ulrika Toft Hansen jublar med Louise Loui Sand under handbollsmatchen i EM-kvalet mellan Sverige och Makedonien den 28 september 2017 i Lund. Foto: Petter Arvidson / BILDBYRÅN
171204 Ulrika Toft Hansen poserar för ett porträtt på en pressträff med det svenska landslaget under handbolls-VM den 4 december 2017 i Bietigheim Bissingen. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN

Ulrika Toft Hansen

  • 88 landskamper och 140 mål för svenska landslaget
  • 2 SM-guld
  • 1 liga seger med Team Esbjerg

Deltagit i

  • VM 2011 i Brasilien
  • OS 2012 i London
  • EM 2012 i Serbien
  • EM 2014 i Kroatien/Ungern (bronsmedalj)
  • VM 2017 i Tyskland

Föreningar – IFK Bankeryd, Hallby, BK Heid, IK Sävehof, Team Esbjerg, Randers, Buxtehude SV, Team Esbjerg, Paris 92

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.