Tofthansen Summer Camp 2020 är inställt

Vi har tyvärr blivit tvungna att ta beslutet att ställa in Toft Hansen Summercamp 2020.

Vi har in i det längsta hoppats på att kunna genomföra vårt summercamp och verkligen försökt hitta alternativa lösningar och anpassningar för att slippa ställa in. Men efter ett samlat övervägande landade vi i att vi var tvungna att ställa in årets summercamp.

Alla kommer få sin summercamp-avgift återbetald så fort vi har möjlighet att genomföra det.
Maila namn, personnummer på spelaren och kontonummer dit ni vill ha pengarna insatta till info@tofthansensummercamp.se

Vi önskar er alla varmt välkomna till vårt Toft Hansen Summercamp 2021 – information kommer under hösten.

Vi planerar för att genomföra årets Summercamp 2020

Information om Toft Hansen Summercamp och Coronaläget

Efter regeringsbeslutet om att tillsvidare förbjuda offentliga sammankomster och grupper leder det till en del frågor kring framtiden och vårt Toft Hansen Summercamp. Vi förstår att den nuvarande situationen skapar oro och funderingar men vi känner oss fortfarande hoppfulla kring att det är 2 månader kvar tills det är summercamp-start här i Bankeryd.

Vi följer utvecklingen noggrant med alla våra deltagare och personals bästa i åtanke. Beslut kommer fattas fortlöpande, i dialog och enlighet med berörda myndigheters riktlinjer, och med det också information till våra deltagare. Våra förberedelser fortsätter därför som planerat och vi ser fram emot att välkomna er alla till Toft Hansen Summercamp med riktigt fina och givande dagar i sommar.

Flera av landets största evenemang har nu tvingats ställa in sommaren 2020 vilket vi har förståelse för tycker är väldigt tråkigt. Vi har dock möjlighet och förutsättningar att invänta läget lite längre och vi kommer ta det slutgiltiga beslutet om Summercampets genomförande eller inte – den 1 juni. Vi lägger då ut information om detta. Vi har därför även skjutit på sista betalningsdatum till den 5 juni, avgifter som redan har betalats in kommer att återbetalas om campen behöver ställas in.

Vi önskar att ni gör ert bästa för att ta hand om er själva och varandra i denna speciella situation.

Välkommen Loui Sand!

Vi är väldigt glada att kunna presentera Loui Sand som föreläsare på Toft Hansen Summercamp! Han kommer köra sin föreläsning – Mitt liv äger ingen.

Föreläsningen är anpassad för deltagarna.

I vårt upplägg vill vi alltid ge våra ungdomar ökad medvetenhet inom värdegrundsspektrat – och alltid ha ett inslag som ger input i detta.