Ett endagarsläger för tjejer och killar födda 2009

För er lite yngre handbollsstjärnor anordnar vi ett endagarsläger fyllt med handbollsglädje och aktiva träningspass. Handbollsträning, handbollslekar och beachhandboll kommer stå på programmet denna dag.

Toft Hansen Summercamp endagarsläger genomförs 28/6 2021 i Bankeryd

Passen hålls bland annat av två landslagsspelare och handbollsspelare i världsklass – Ulrika och Henrik Toft Hansen samt välutbildade handbollsinstruktörer! På Toft Hansen Summer Camp i Bankeryd får du möjlighet att utvecklas som handbollsspelare samtidigt som du kommer att få lära känna och uppleva en massa roligt tillsammans med ungdomar i din egen ålder.

Under dagen genomförs 3 träningspass och vi fyller på energin med lunch och mellanmål. Dessutom får du ett snyggt träningskit med boll, T-shirt, shorts från Hummel att kunna använda under dagens handbollspass och framöver. Dessutom kan du när du anmäler dig köpa till en fin Hummel luvtröja till ett mycket fördelaktigt pris.

Det kommer finnas gott om ledare som kommer finnas till hands under hela dagen för dig.

Välkommen till en riktigt fin handbollsupplevelse i Bankeryd i sommar! Vem vet… det kanske är du som blir nästa stora handbollsstjärna!

Anmälan öppnas den 13 december kl 08:00.

3 svar på ”Ett endagarsläger för tjejer och killar födda 2009”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.