Vi planerar för att genomföra årets Summercamp 2020

Information om Toft Hansen Summercamp och Coronaläget

Efter regeringsbeslutet om att tillsvidare förbjuda offentliga sammankomster och grupper leder det till en del frågor kring framtiden och vårt Toft Hansen Summercamp. Vi förstår att den nuvarande situationen skapar oro och funderingar men vi känner oss fortfarande hoppfulla kring att det är 2 månader kvar tills det är summercamp-start här i Bankeryd.

Vi följer utvecklingen noggrant med alla våra deltagare och personals bästa i åtanke. Beslut kommer fattas fortlöpande, i dialog och enlighet med berörda myndigheters riktlinjer, och med det också information till våra deltagare. Våra förberedelser fortsätter därför som planerat och vi ser fram emot att välkomna er alla till Toft Hansen Summercamp med riktigt fina och givande dagar i sommar.

Flera av landets största evenemang har nu tvingats ställa in sommaren 2020 vilket vi har förståelse för tycker är väldigt tråkigt. Vi har dock möjlighet och förutsättningar att invänta läget lite längre och vi kommer ta det slutgiltiga beslutet om Summercampets genomförande eller inte – den 1 juni. Vi lägger då ut information om detta. Vi har därför även skjutit på sista betalningsdatum till den 5 juni, avgifter som redan har betalats in kommer att återbetalas om campen behöver ställas in.

Vi önskar att ni gör ert bästa för att ta hand om er själva och varandra i denna speciella situation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.